Att ladda hem

2015-01-31
Frukostseminarium
Plats: Missionskyrkan
Beskrivning: Romer-vem bryr sig? med Christer Daelander, Internationella relationer Equmeniakyrkan
EU-migrerande romer i Sverige på väg - men vart? med Emil Mattsson, Direktor Räddningsmissionen Göteborg
Arrangör: SSKR
Barnmöte
Plats: Missionskyrkan
Beskrivning: Barnmöte

Salt

Barnkören SALT

Under det senaste åren har vår barnkör arbetat i projekt. I december gjordes för andra året i rad ett gemensamt projekt då Donsö missionskyrka tillsammans med pingstkyrkan Elim på Styrsö satte upp musikalen Drömmen om jul. Inför en fullsatt kyrka fick barnen vara med och berätta julens budskap genom att framföra musikalen.

I vår kommer SALT att göra en punktinsats och vara med och sjunga på Donsö missionskyrkas årliga vårbasar. Den glädje som barnen sprider genom att sjunga berör många människor.