Musik

Pop o Rockverkstan

Just nu har vi 5 grupper, mellan 11-16 år, vi träffas vanligtvis varannan vecka ibland oftare.

Vi lär oss instrument och att spela i grupp.

Vid frågor om kö och annat kontakta 

Andreas Hultgren, 0705445679

Abrahams

Abrahams är Donsö missionskyrkas ungdomskör som har funnits ca 40 år.

Abrahams träffas och övar på torsdagar och gör under året en hel del framträdanden, bl.a. medverkar de vid gudstjänster, har varje år ett bejublat luciatåg och åker också ut en del på lite små helgturnéer. Förutom att medverka på gudstjänster också kunna göra en resa då vi får tillfälle att sjunga och vittna om vad Jesus har gjort och gör än idag.

Salt

Barnkör där alla barn från 6 år är välkomna (yngre barn får också medverka, men då i sällskap med en vuxen). Övningar sker vid ett par tillfällen innan uppsjungning. 

All kommunikation såsom info om övningar och framträdanden sker via en whatsup-grupp där alla föräldrar är välkomna att delta i.

Har man frågor och funderingar eller vill vara med i whatsup-gruppen, kontakta: Alice Johansson 0763407227 eller Erika Gustafsson 0709827338

Gudstjänstmusik

Vår församling har en lång tradition av ett gott musikliv som vi vill fortsätta att arbeta med. Vi har ett brett musikliv i alla våra gudstjänster med sångare och musiker i olika åldrar.

Kontakt: Johannes Fransson

Studion

Vår studio är en möjlighet för alla att spela in musik mm. Samtidigt som det är mycket lärorikt är det otroligt roligt. Ta kontakt med musikledaren för mer information.

Ljudtekniker

För att alla samlingar skall fungera finns det många som arbetar med tekniken runt gudstjönster, konserter och andra samlingar. Däribland finns ljudteknikerna. Vi är uppdelade i olika grupper och som har ett rullande schema och vi samlas med andra teknikgrupper vissa måndagar för att fixa med tekniken i kyrkan.

Vill du vara ljudtekniker eller bara vill vara med och se hur det går till är du välkommen att kontakta

Michael Schagerlind 0707-77 48 93

Musikrådet

Musikrådet är en ledningsgrupp för församlingens musikliv. I gruppen sitter representanter från församlingen som på olika sätt är engagerade i musiken. Vi träffas ca 1 g/mån. Har du frågor eller funderingar så hör gärna av dig till oss!

Kontaktperson: Ingela Johnsson, mob.nr 070-3639099