Gudstjänster

Söndag förmiddag

Gudstjänsten är församlingens utgångspunkt, centrum och mål. Livskälla, för att använda ett annat ord, att ösa livgivande vatten ur. Vatten som ger vårt inre liv friskhet, rening och förnyelse. I Gudstjänsten möter församlingen Gud genom lovsång, bön, tillbedjan, förkunnelse, nattvard och gemenskap.

Därför är söndagens gudstjänst och kwällsmöte, de två centrumpunkterna i den elips som hela församlingens arbete kretsar kring. Alla är välkomna med: Både medlemmar i församlingen och de som inte är det. De som tror, de som tvivlar och de som inte tror, alla är välkomna. Här handlar det inte om mänskliga kvalitéer och företräden. Utan om Guds nåd – som blivit uppenbarad i Jesus Kristus, och som vi människor får ”hämta styrka i”. 2 Tim 2:1

Frågor kontakta: Lisa Kristensson 0739 – 930833

Söndagkväll

Vi ses 19:00 på söndagskvällar i kyrkan för ungdomsmöten där vi firar Gudstjänst tillsammans och sedan fikar ihop, för dig som är född år 09 och uppåt. Söndagkväll är för dig som är längtar efter en plats där du får hänga med kompisar och möta Gud. Vi längtar efter att Söndagkväll ska vara en plats där du ska få komma till tro eller växa i din tro på Jesus

Frågor kontakta: Daniel Jörhag 0737 – 190855

Söndagskolan

Söndagsskolan är för 4-12 åringar. Vi träffas ca 6 gånger per termin på söndagar kl:11-ca12 i festvåningen. 

Vi börjar med en storsamling, där vi berättar om en text i bibeln. Sedan har vi ett roligt drama och en frågesport i samma ämne. Vi sjunger sånger, firar dem som fyllt år och har en tävling. Därefter delar vi upp oss i åldersgrupper där vi pysslar, målar, fikar och talar & ber. 

 

Frågor kontakta: Caroline Nilsson 0705-779457 

Unga vuxna

För dig som tagit studenten så har vi en gruppchatt där det skickas ut förslag på unga vuxna möten inne i stan. Det kan också skrivas ut i denna chatt, saker som “vi ses hemma hos mig vid 19:00 för fika en stund bibelläsning ihop” då alla är varmt välkomna att vara med! Hör av dig till ungdomsledaren så lägger den till dig i chatten!

Frågor kontakta: Daniel Jörhag 0737 – 190855

Andakt på Styrsöhemmet

Andra lördagen varje månad anordnar Donsö Missionsförsamling andakt på Styrsö ålderdomshem för församlingsmedlemmar och andra boende. Det är en härlig stund med sång och gemenskap.